onsdag 18 februari 2009

Lillebror - en riktig liten biff :)

I förrgår var vi på BVC för mätning och vägning.
Lilla (eller lilla och lilla för den delen) Ebbe vägde nu 5600g och mätte 56,5 cm. Lilla lilla Signe hade nått upp till 4200g och mätte 53 cm. Skillnaden mellan dem blir bara större och större. Jag fick rådet att inte försöka mata Ebbe så ofta... det är ju inte det lättaste men de två dagarna som varit sen vi var på BVC har jag försökt att dryga ut tiden mellan matningarna till 2,5 tim. För Ebbe alltså. Signe kan ju hoppa över både ett och två mål... Henne får man truga i mat.

I söndags natt började vi lägga dem i vagnen över natten. Ett trick som visade sig vara en hit. Så så får det nu bli för ett tag framöver. Vad gör man inte för att få sova bättre?! Ebbe har också börjat fatta att det är dags att lägga sig innan 22.00. Men inte hans syrra. Inte än iallafall.

Igår kväll somnade Ebbe strax före 22 och Signe vid 22.30. Sen var det dags för matning 02.30 och nästa gång 06.15. Det börjar gå åt rätt håll. Känns skönt att vi styr åt rätt håll. Idag känner jag mig t o m utvilad. Märklig känsla men en härlig känsla.

Inga kommentarer: